پنجشنبه، 24 مهر 1399

مطالبه خسارت دادرسی

پرسش :

در شکایتی با خواسته تصرف عدوانی و ممانت از حق شخصی به بنده در دادگاه کیفری صورت گرفته بود در جریان پرونده مذکور بازپرس اقدام به نظریه کارشناسی نمود در نظریه اولیه بنده را به تصرف محکوم کرده بود بنده برای اعتراض و دفاع به کارشناس سه نفره اقدام نمودم در نظریه سه ذکر شده بود تصرف صورت نگرفته است اما زمین به طرفین دعوا فلان قدر تعلق میگرد که بنده با این مهم با بازپرس مخالفت کردم بازپرس برای تصرف قرار منع تعقیب صادر کرد، اما بنده به جرم ممانعت از حق در دادگاه کیفری به جریمه محکوم شدم. حال بنده میتوانم مطالبه خسارت دادرسی از قبیل کارشناسی و نقشه برادری را از شورا خواهان باشم؟

پاسخ :
خیر با توجه به محکومیت صادره و نیز درخواست نظریه کارشناسی از طرف شما خسارت دادرسی به شما تعلق نمی گیرد.

منبع: گروه حقوقی میزان