پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد صدور سند ملکی

پرسش :

جهت ثبت و صدور سند رسمی ملک در تصرف اینجانب بوده است و توسط کارشناس و نقشه بردار اداره ثبت بازدید و برداشت انجام و مراحل اداری آگهی و تحدید حدود انجام شده است و اداره ثبت باید طبق قانون نسبت به صدور سند اقدام کند. اشخاصی ملک بنده را بعد از انجام شدن مراحل درخواست سند در تصرف خود درآورده اند و به بازرسی اداره ثبت معترض شدن و شکایت کردند به بازرسی که سند صادر نشود. سوال اینجاست آیا اداره ثبت میتواند سند را ندهد؟ لازم به ذکر است که این ملک دو بار آگهی انجام شده است و در آگهی اول این اشخاص معترض شدند و دادگاه اعتراض آنها را رد کرده است.

پاسخ :
تصرف به عنوان مالکیت دلیل مالکیت هست مگر اینکه معترض بتواند با ارائه سند و یا دلایل معتبر دیگر مثل شاهد ادعای خود را اثبات نماید.

منبع: گروه حقوقی میزان