پنجشنبه، 24 مهر 1399

ارزش قراردادهای دستی

پرسش :

میخواستم بدونم قراردادهایی که بصورت دستی بین دو نفر امضا و اثر انگشت میشه، نزد دادگاه قابل استناد هستند یا خیر؟ بطور مثال من با یه آقایی قراردادی نوشتیم و با هم امضا کردیم. که ایشون با حساب بورسی من کار کنه و برای من سهام خرید و فروش کنه و تضمین داد که فلان قدر سود نصیب من بشه در پایان دوره و اگر نشد خودش از جیبش پرداخت میکنه و امضا و انگشت زدیم حالا اگر نشد، میتونم با این قرارداد ازش شکایت کنم ؟ یا خیر؟

پاسخ :
بله به استناد قرارداد مزبور در صورتی که به نحو معتبر تنظیم شده باشد می توان طرح دعوا نمود.

منبع: گروه حقوقی میزان