پنجشنبه، 24 مهر 1399

اجازه فک رهن توسط وکیل

پرسش :

ملکی در رهن بانک است، سه دانگ آن به وکیلی وکالت بلاعزل داده شده است. آیا وکیل می تواند بدون اذن و حضور موکل، ملک را از فک رهن خارج کند؟ در صورتی که موکل طرف قرارداد بانک می باشد. آیا وکیل می تواند بدون فک رهن، سه دانگ ملک را به نام خود بزند؟

پاسخ :
خیر تا زمانی که ملک در رهن بانک می باشد حق هیچگونه اقدام علیه ملک در رهن نمی توانند داشته باشند.

منبع: گروه حقوقی میزان