پنجشنبه، 24 مهر 1399

جرم فروش مال غیر

پرسش :

اینجانب 3 دانگ زمینی رو در سال87 و همچنین 3دانگ دیگر همان ملک را در سال 94 در مشاوره املاک خریداری نمودم و ثمن معامله را کاملاً پرداخت نمودم و از فروشنده درخواست سند کردم که بعلت نسبت فامیلی بهونه میاورد تا بعد 2 سال که گفتم شکایت میکنم که سند آوردند با رویت سند مشخص شد مالک اصلی زمین برادره فروشنده میباشد و سندم مشکل داشت که مجبور شدم به جرم فروش مال غیر شکایت کنم در دادسرا ایشون گفتند 6دانگ زمین و از برادرش خریده و برای اثباتش یه قولنامه دستنوش اوردن که جالب اینجا بود تاریخ قولنامه سال88 بود یعنی ایشون در سال87 مالک نبودن و همچنین در سال88 در صورتی 6دانگ زمین رو خریده بودند که 3دانگ زمین متعلق به بنده بود و برادرش(مالک)با اگاهی از مالکیت بنده در زمین مشاء این معامله رو انجام داده بودند. سوال من این هست که آیا جرم فروش مالغیر قابل اثبات هست یا امکان داره قرار منع تعقیب صادره بشه؟

پاسخ :
در ارتباط با فروش مال غیر، بایستی متقلبانه بودن و قصد اضرار مالی فروشنده نزد دادگاه اثبات شود در غیر این صورت قرار منع تعقیب صادر می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان