پنجشنبه، 24 مهر 1399

قرارداد واگذاری موقت سند ملکی

پرسش :

چهار سال پیش پدرم فوت کردند…ایشون آپاراتمانی در اصفهان داشتند که سند رسمی نداشت چون مال تعاونی ارتش بود و سرپرست اون شهرک دست شرکتی قانونی بود که بخش اداری داشت و تمام کارهای خرید فروش و انتقال و اسناد رسمی رو انجام میده چون کارشناس حقوقی هم دارن اما با توجه به اختلافاتی که با شهرداری دارن هنوز سندهاش آماده نشده. طبق وکالت رسمی همه وراث سهمشون رو به مادرم دادند. وراث شامل مادربزرگم و فرزندان متوفی(پدرم) ..ما درست بعد گرفتن وکالت رفتیم بخش اداری شرکت مربوطه و انتقال رو انجام دادیم و اون شرکت یه برگه کوچیک به ما داد که همون برگه واگذاری با مهر امضا که ملک به نام مادرم شده و ما با همون برگه در دفاتر املاک الان چند سال این ملک رو اجاره دادیم..حالا سوالم اینه که مادربزرگم اخیرا فوت شده که یکی از وراث پدرم بودند.. و اون وکالت قابل فسخ..آیا وراث مادربزرگم میتونند ادعایی نسبت به این خانه داشته باشند یا اینکه با توجه به اون واگذاری دیگه انتقال انجام داده شده؟ و خیال مادرم راحت باشه چون خیلی نگرانم که این برگه واگذاری اعتبار سند رسمی رو نداره.

پاسخ :
در هر نوع وکالت حتی وکالت بلاعزل و تام الاختیار حق موکل از بین نمی رود. البته صرفاً در صورتی که واگذاری سهم صریحا در وکالتنامه قید شده باشد. لذا مادر می توانند برای انتقال سهم به نام خود اقدام کنند.

منبع: گروه حقوقی میزان