پنجشنبه، 24 مهر 1399

تفکیک سند ثبتی

پرسش :

من دارای یک سند مشاعی کشاورزی به مساحت هزارمتر مربع در منطقه چناران هستم. یک سال پیش با وکالتی که به یک وکیل دادم، در دفترخانه مورد نظر تقاضا کردم آنرا به دو سند مجزا ی پانصد متری یکی بنام پسرم و دیگری بنام دخترم صادر شود، پس از گذشت یک سال هر وقت با وکیلم تماس می گیرم می گوید طبق نظر جهاد کشاورزی این سند به دوقطعه تفکیک نمی شود، خواستم علت را جویا شوم که چرا انجام نمی گیرد؟

پاسخ :
طبق قانون تفکیک اراضی کشاورزی به قطعات کوچکتر از حد نصاب به جهت اینکه عامل بازدارنده در توسعه کشاورزی می شود و بهره برداری را کاهش می دهد ممنوع است.

منبع: گروه حقوقی میزان