پنجشنبه، 24 مهر 1399

آثار قانونی قرارداد

پرسش :

امکانش هست بند رو راهنمایی کنید؟ من یک قرارداد با شرکت ثبتی جهت ثبت طرح صنعتی مواد غذایی بستم و به مشکل برخوردم. این قراردادی که با شرکت ثبتی بستم طبق این قرارداد شرکت مذبور می بایست برای بنده ثبت طرح صنعتی انجام بده. ولی بعداً معلوم شد که هیچ ماده خوراکی قابل ثبت نمی باشد. با توجه به این قانون باز هم قرارداد به نفع شرکت می باشد؟

پاسخ :
موضوع قرارداد نامشروع هست و باطل. لذا با توجه به سوال این قرارداد آثار قانونی ندارد.

منبع: گروه حقوقی میزان