پنجشنبه، 24 مهر 1399

چگونگی استعلام وضعیت سند

پرسش :

یک سند زدیم ولی هیچ مدرکی نداریم، آدرس محضر هم یادم رفته، طرفی که سند زده در دسترس نیست، چجوری بفهمم سند بنامم خورده یا نه؟

پاسخ :
جهت پیگیری می توانید به آدرس (http://najatracking.post.ir) مراجعه کرده و اطلاعات لازم را ثبت کنید در این صورت مشخصات کامل سند در صورت ثبت برای شما به روی سیستم می آید. در ضمن برای استعلام می توانید به دفاتر خدمات الکترونیک محل مراجعه کرده و از طربق این دفاتر درخواست استعلام وضعیت سند را بدهید.

منبع: گروه حقوقی میزان