پنجشنبه، 24 مهر 1399

جواز کسب برای افراد دو ملیتی

پرسش :

آیا ثبت احوال میتواند شناسنامه فردی را باطل کند یعنی فرد مشکوک التابعیت را؟ لذا برادرم برای گرفتن جواز کسب مراجعه میکند که به او میگویند که شما دو ملیتی هستید و جو از کسب به شما نمیدهند! آیا قانونی وجود دارد که به افراد دوملیتی جواز کسب ندهند؟

پاسخ :
بله رسیدگی به موارد ابطال شناسنامه در صلاحیت هیات های حل اختلاف ثبت احوال می باشد. تصمیم هیات مزبور قابل اعتراض در دادکاه عمومی همان محل است. طبق ماده 6 آیین نامه صدور پروانه کسب یکی از شرایط اخذ پروانه کسب این است که تابعیت ایران داشته باشید. فرد مشکوک التابعیت به معنای این است که تابعیت آن معلوم نیست.

منبع: گروه حقوقی میزان