پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد پرداخت اقساط بانکی

پرسش :

بنده با قرار دادن سند اپارتمان مباغ یک صد میلیون تومان وام دریافت کردم که عینا این مبلغ رو به دوستی دادم. البته این وام به صورت دو تا پنجاه تومن است که به نام من و همان شخص است و دفترچه اقساط هم به اسم هر دوی ما صادر شده است، میخواستم قرار دادی بنویسم که مبلغ پولی که برای اجاره اپارتمانی داده اگر اقساط پرداخت نشد حق بر داشت با من هست؟ و موارد قانونی دیگر.

پاسخ :
عقد قرارداد با ایشان در این مورد خدشه ای به تعهد شما در برابر بانک مبنی بر پرداخت اقساط وارد نکرده و چنانچه ایشان اقساط خود را پرداخت ننمایند بانک می تواند آنها را از شما مطالبه نماید.

منبع: گروه حقوقی میزان