پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد حکم تخلیه

پرسش :

اگر در قرارداد اجاره قید کنیم که هرگاه موجر اعلام کرد، مستاجر موظف به تخلیه است، آیا این شرط معتبر است؟ آیا می توان قید کرد که موجر بدون مراجعه به مراجع قضایی می تواند شخصاً مورد اجاره را تخلیه و تصرف کند؟

پاسخ :
بله، معتبر است اما صرفا حق تخلیه ایجاد می کند و نه حق تعرض و تصرف. تخلیه الزاماً با حکم مرجع قضایی انجام می گیرد.

منبع: گروه حقوقی میزان