پنجشنبه، 24 مهر 1399

درخواست تخلیه ملک مسکونی

پرسش :

در سال 1372 قرارداد اجاره ای منعقد گردیده است. سپس در سال 1384 قرارداد جدید با کیفیت قبلی متناسب با قانون اجاره 1376 تمدید شد. حال برای تخلیه ملک مسکونی فوق آیا می توان از قانون سال 76 استفاده نمود و با درخواست تخلیه از مرجع قضایی اقدام نمود ؟ واینکه قرارداد فوق الذکر از سال 86 تاکنون تمدید نگردیده و علیرغم اخطارهای مکرر مالکین مستاجرین تخلیه ننموده اند؟

پاسخ :
با توجه به سوال، قانون سال 1376 حاکم است. در این مورد  می توان نزد شورای حل اختلاف درخواست تخلیه داد.

منبع: گروه حقوقی میزان