پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد مطالبه خسارت

پرسش :

اگر شرکت ساختمانی از طریق عقد بیع، املاکی را به مشتریانش فروخته باشد و در تاریخی معین نیز به آنها تحویل نموده باشد و مشاعات را نیز با رویت ظاهر تحویل هیات مدیره منتخب مالکان نماید و 3 ماه بعد در فصل پائیز به دلیل بارندگی مشخص شود نواقص شدیدی در سقف پارکینگ ها و محوطه مجتمع وجود دارد که در زمان تحویل (به دلیل عدم بارندگی) مشخص نبوده است، تکلیف مالکان و هیات مدیره چیست؟

پاسخ :
در این مورد می توان نزد دادگاه برای مطالبه خسارت و یا الزام به رفع نقص اقدام نمود مگر اینکه در قرارداد به نحوی دیگر شرط شده باشد.

منبع: گروه حقوقی میزان