پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد تخلیه ملک

پرسش :

آیا تخلیه املاکی که اجاره نامه آنها در کاغذ عادی تنظیم شده است نیز از طریق شورا انجام میشود؟ علاوه بر دو شاهد، اجاره نامه چه شرایط شکلی دیگری باید داشته باشد؟

پاسخ :
صرفاً لازم است که قرارداد تنظیم شده شرایط یک قرارداد قابل استناد را داشته باشد. چنانچه ملک مورد اجاره مسکونی باشد مرجع رسیدگی شورای حل اختلاف است در غیر این صورت چنانچه ملک تجاری باشد مرجع درخواست تخلیه دادگاه محل وقوع ملک می باشد.

منبع: گروه حقوقی میزان