پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوء استفاده از کد اقتصادی

پرسش :

من در یکی از شهرستانها شرکت تولیدی دارم. حال شرکتی دیگر از شهری دیگر با استفاده از کد اقتصادی شرکت من موجب افزایش مالیات شده است اینک جهت رسیدگی قضایی بایستی به چه مرجعی و تحت عنوان چه موضوعی دعوا اقامه نمایم. مرجع صالح بین دو شهرستان خارج از یک استان کجاست؟

پاسخ :
در این مورد بایستی نزد دادسرای محل وقوع شرکت مربوطه شکایت کیفری نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان