پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد مفقود شدن چک

پرسش :

اینجانب یک فقره چک مهلت دار مشتری که در وجه اینجانب صادر شده بود را مفقود نموده ام، با تماس با صاحب حساب مطلع شدم که باید ابتدا به دادسرا مراجعه نمایم، و سپس با گرفتن یک برگه و دادن آن برگه به صاحب حساب، آن شخص می تواند سایر مراحل قانونی را انجام دهد یک – آیا بنده باید برای جلوگیری از پرداخت چک در ابتدا اقدام نمایم دو – در صورت اقدام بنده متن درخواست و مدارک لازم چه چیزی باید باشد؟

پاسخ :
در این مورد صادرکننده یا هر ذینفع دیگر از جمله دارنده می تواند در ابتدا به بانک مراجعه کرده  و با ذکر مفقودی چک دستور عدم پرداخت وجه چک را به بانک بدهد. پس از اعلام به بانک دستور دهنده مکلف است که حداکثر ظرف یک هفته نزد مرجع قضایی در این مورد شکایت نموده و گواهی تقدیم شکایت را به بانک ارائه دهد.

منبع: گروه حقوقی میزان