پنجشنبه، 24 مهر 1399

اثبات معامله

پرسش :

پسرم خودرو پیکان ازین جوان پسندا داره که به یکی فروخته است. ایشون برای تمامی مبلغ ماشین که 20 تومنه چک داده و لذا چک خالیه و برگشت خورده. این طرف نه تلفن رو جواب میده نه ماشین رو برمیگردونه و نه پولمونو رو میده. یه قرارداد دستی بین خودشون نوشتند بدون امضاء شاهدی (نه ازین قولنامه هایتوی بنگاه های خودرو). لطفا کمکم کنید. چطوری میتونم ماشین پسرمو برگردونم؟ لازم به ذکره تمامی اسناد پیش ماست و سندم نخورده و فقط کارت ماشین و بیمه نامه دست طرف مقابل هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ :
شما می توانید با تقدیم دادخواست نزد دادگاه محل و یا مراجعه نزد مرجع ثبت محل و ارائه گواهی عدم پرداخت می توانید اموال ایشان به میزان مبلغ چک را توقیف نمایید. در صورت لزوم دادگاه حکم جلب صادر می نماید.

منبع: گروه حقوقی میزان