پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد ضامن وام

پرسش :

شوهر بنده به نام من وامی گرفته و پرداخت نکرده است. ضامنین آن وام را پرداخت کردند. حالا برای وصول طلبشان به من مراجعه کردند. من هیچ گونه دخالتی در گرفتن مبلغ وام نداشتم و لذا فقط به نام من بوده است. ضامنین هم در جریان هستن که من بی تقصیرم. حال چطوری میتونم خودم رو از این دین رها کنم؟

پاسخ :
با توجه به اینکه ضمانت از وام به نام شما ثبت شده است؛ لذا متعهد به پرداخت هستید.

منبع: گروه حقوقی میزان