پنجشنبه، 24 مهر 1399

تادیه تاخیر چک شرکت سهامی خاص

پرسش :

اینجانب چکی به مبلغ ده میلیون در سال ۷۶ به شخصی دادم. چک از شرکت سهامی خاص بود و بنده بعنوان مدیر عامل. در تاریخ سر رسید چک برگشت زده شده و به اداره ثبت جهت توقیف اموال شرکت مراجعه کرده؛ اما چون دو نفر قبل از او توقیف کرده بودن چیزی بهش نرسید. در سال ۹۸ تادیه تاخیرچک را زده و در دادگاه و تجدید نطر طبق ماده ۳۱۸ رد شد. همچنین گفتن چون طبق ماده ۳۱۹ از شرکت شکایت نشده دعوی مسموع نخواهد بود.الان رفته هم از شرکت هم از من بعنوان مدیر عامل شکایت کرده است. تکلیف من چه میشود؟ ماده ۳۱۹ چیست؟ استفاده بلاجهت چیست؟ در صمن شرکت بیست سالی هست که هیچ گونه فعالیتی نداشته است.

پاسخ :
طبق قانون پس از این مدت نیز به هر عنوان حقوقی از جمله استفاده بلاجهت می توانند دعوا را علیه مدیرعامل صادرکننده چک پیگیری نمایند و کلیه خسارات ناشی از تاخیر تادیه را مطالبه نمایند.

منبع: گروه حقوقی میزان