پنجشنبه، 24 مهر 1399

پاداش اعضای هیأت مدیره

پرسش :

بعضاً درمجامع عادی سالیانه شرکتها مصوب میگردد که میزان پاداش اعضاء هیات مدیره و حق حضور اعضای غیر موظف شرکت توسط یکی از شرکتهای عضو مجمع بعداً تعیین و ابلاغ گردد و در همان صورتجلسه مجمع مبلغ و میزان اینها قید نمی شود. آیا این موضوع قانونی است و اصولاً میتوان چنین تصمیمی رابه یکی از اعضا مجمع تفویض کرد؟

پاسخ :
در صورتی که در اساسنامه امکان تفویض اختیار مجمع عمومی به اعضای مجمع عمومی پیش بینی شده باشد؛ این موضوع قانونی است در غیر این صورت چنین تصمیم غیرقانونی است.

منبع: گروه حقوقی میزان