پنجشنبه، 24 مهر 1399

تبلیغات مجازی کتاب

پرسش :

من کتابی نوشتم و قصد فروش اون کتاب رو به شکل اینترنتی دارم. برای تبلیغات گسترده تر قصد دارم به پیوی تعداد زیادی از افراد در تلگرام و در کل شبکه های مجازی با شماره های اتفاقی پیام تبلیغاتی بفرستم و کتابمو معرفی کنم و پیشنهاد خریدش رو بدم، یا تعداد زیادی از افراد رو در گروهی عضو کنم و در اون گروه در یک پیام کتابمو معرفی کنم. می خواستم بدونم فروش اینچنینی و فرستادن پیام تبلیغاتی با شماره های اتفاقی و تنها یک دفعه مشکل حقوقی داره؟ و البته اینکه آیا لازمه برای فروش کتابم به شکل مجازی مجوز بگیرم؟ لازمه انتشاراتی داشته باشه؟

پاسخ :
صرف فروش اینترنتی مانع حقوقی ندارد؛ اما بایستی مجوز انتشار کتاب را اخذ نمایید تا بتوانید به فروش برسانید.

منبع: گروه حقوقی میزان