پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد حق پیشه

پرسش :

اینجانب از سال 92 در یک مغازه استیجاری فعالیت میکنم در این چندسال فقط سه بار قرداد کتبی با مالک تنظیم شده ولی بقیش به صورت لفظی بوده، در حال حاضر مالک درخواست تخلیه کرده و مغازش رو میخواهد خواستم بدونم حق کسب به من تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ :
طبق قانون جدید سال 1376 در اینگونه موارد صرفاً دریافت و انتقال سرقفلی مجاز است و امکان مطالبه حق کسب و پیشه وجود ندارد.

منبع: گروه حقوقی میزان