پنجشنبه، 24 مهر 1399

انفساخ عقد بیع

پرسش :

اگر در قرار داد بیع ملک ذکر شود در صورت برگشت خوردن هر یک ازچک ها قرارداد خود به خود بدون نیاز به حکم دادگاه انفساخ پیدا میکند در صورتی که سهواً به علت عدم مطابقت امضا یکی از چک ها برگشت بخوره با توجه به اینکه موجودی حساب کسر‌ نداشته باشه تکلیف چیست؟

پاسخ :
شرط مذکور در قرارداد به لحاظ قانونی معتبر است و در واقع با برگشت خوردن چک قرارداد منفسخ می شود. این موضوع به صراحت در قرارداد ذکر شده است. توصیه می‌شود اختلاف را با سازش حل نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان