پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد چک برگشتی

پرسش :

من چند فقره چک از یک شرکت معتبر در قزوین دارم بخاطر این هم اجناسی رو ارسال کردم مبلغ چک های که الان برگشت خورده 290میلیون هستش و اینطورکه معلوم هست چک‌های که هر ماه برای سال ۹۷ صادرکردن برگشت میخوره و اونا رو هم میخوام اقدام قانونی کنم و لازم به ذکر هست من چند چک خرج بازار کردم که متاسفانه او نا هم برگشت خورده؟ حالا سوالم اینه بازاریها چک ها رو چون اعتبار دارم بهم برگردونن تا خودم اقدام کنم. الان باید چیکار کنم؟

پاسخ :
در این مورد دو راه وجود دارد:

1. چک را برگشت زده و از بانک گواهی عدم پرداخت را دریافت کرده و نزد دادسرای محل برای طرح شکایت کیفری اقدام نمود.

2. و یا اینکه از بانک گواهی عدم پرداخت برای صدور اجرائیه و نیز گواهی مطابقت امضاء در چک با نمونه امضاء در بانک را دریافت نموده و به از طریق اجرای ثبت اسناد محل وقوع بانک درخواست صدور اجرائیه کرد.

​​​​​​​منبع: گروه حقوقی میزان