پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد ارث

پرسش :

پدرمون سه سالی هست که رحمت خدا رفته و مادرم در قید حیات هستند 5 خواهر و 2 برادر هستیم ارث به جامونده از آن مرحوم یک خونه است که متعلق به اوقاف هست و یک ماشین پژو. حالا یکی از برادرام که معتاد هست میگه ارث میخواد و ما سه سال پیش ۱۵میلیون بهش دادیم. حالا آیا باز هم ارث بهش میرسه؟ باید چیکار کرد؟

پاسخ :
همه فرزندان در ارث سهم دارند. به میزانی که در قانون مشخص شده و دادگاه بر اساس آن گواهی انحصار وراثت صادر می کند. هر پسر دو برابر دختر سهم می برد.

منبع: گروه حقوقی میزان