پنجشنبه، 24 مهر 1399

مصادره اموال فرد بدهکار

پرسش :

برای مصادره اموال فرد بدهکار در چک برگشتی از کجا میتوان فهمید که آن فرد ملک یا زمینی دارد و چطور میشود آنرا مصادره کرد؟

پاسخ :
در این مورد می توان از دادگاه صدور قرار تامین خواسته را مطالبه نمود تا اموال ایشان به میزان خواسته توقیف گردد.  دادگاه مکلف به صدور قرار تامین خواسته است. در صورت عدم دسترسی به اموال مامور اجرای حکم می تواند از نهادهای مرتبط مانند شهرداری در مورد اموال خوانده استعلام نماید.

منبع: گروه حقوقی میزان