پنجشنبه، 24 مهر 1399

مفقودی و یا سرقتی بودن چک

پرسش :

آیا قبل از بردن چک که از شخص ناشناسی دریافت میشود به بانک راهی وجود دارد که بتوان مفقودی یا سرقتی بودن آن را استعلام کند؟ همچنین آیا راهی وجود دارد که از شخصی که صاحب چک است پس از دریافت چک وی بدلیل غرض ورزی نتواند اقدام به مفقودی یا سرقتی بودن چک بنماید در دراخل چک چه جمله ای باید قید شود؟

پاسخ :
بله، ساد 24 سامانه ای اطلاع رسانی چک های مفقودی و سرقتی می باشد که به منظور پیشگیری از نقل و انتقالات این قبیل چک ها در جامعه راه اندازی شده است. در مورد بند دوم سوال؛ خیر چنین راهی وجود ندارد و شما به صرف ورود به این آدرس می توانید استعلام نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان