پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد سال کاری

پرسش :

شخصی قرارداد ساخت ساختمانی را بسته است و در قرارداد ذکر شده دو سال کاری از 20 اردیبهشت 94 … آیا الان دو سال کاری گذشته است؟

پاسخ :
باید تعداد روزهایی که از ابتدای قرارداد کار شده جمع بشه تا دوسال کاری‌ مشخص بشه.‌ مگر اینکه طرف های قرارداد به نحوی دیگر توافق کرده باشند. مثلاً امکان داره از 20 اردیبهشت سال 94 تاکنون فقط یک ماه کار ساخت انجام شده باشه بقیه تعطیل بوده باشه. که باید گفت ۱ ماه کاری.

منبع: گروه حقوقی میزان