پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد خسارت فسخ قرارداد

پرسش :

فردی با شرکت ابزار آلات مجوز حفر چاه امضا کردند که 50،50 در سود و ضرر شریک شوند، حال میخواهند فسخ کنند با توجه به اینکه در متن قرارداد آمده اگر کسی قسطش را ندهد سود بین مابقی شرکا تقسیم می شود آیا ایشان باید خسارت فسخ را بدهد؟

پاسخ :
یک شرط مطالبه خسارت ورود ضرر و زیان است لذا تا ضرری به وجود نیاید، خسارت گرفتن معنایی ندارد. با توجه به سوال مربوطه بله طرف های مقابل می توانند برای مطالبه ضرر و زیان خود از زمانی که خسارات را متحمل شده اند، اقدام نمایند و ایشان  محکوم به پرداخت می شوند.

منبع: گروه حقوقی میزان