پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد ثبت ازدواج

پرسش :

من حدود دوساله نامزد کردم و صیقه محرمیت خوندیم و عقدکردیم ولی ثبت واقعی نکردیم. الان همسرم رفته و دیگه منو نمیخواد و لذا با هم نیز رابطه داشتیم. من هم شکایت کردم و درخواست ثبت ازدواج و عقدنامه کردم با وجود مدارکی که دارم وکیل میگه که عقد دائم میشم درضمن با اینکه نامزدم ابلاغیه دادگاه رو گرفت ولی حضور نداشت تو دادگاه. الان یه پیامک واسم اومده که درخصوص پرونده شما در ردیف فرعی ۱رای صادر شد. منظورش چیه؟ درضمن اگه بخواهد طلاقم بده و منو نخواد، میتونه منو راحت طلاق بده اگه من نخواهم جدا بشم چطور؟

پاسخ :
رای شما صادر شده به سامانه ثنا با کد رهگیری که در اختیار دارید مراجعه کنید. حق طلاق بر عهده مرد هست لذا هر زمان حتی با وجود مخالفت زن میتواند زن را طلاق دهد اما همه حقوق مالی زن مثل مهریه و واقع در صورتی که پرداخت نکرده باشد را بایستی پرداخت نماید.

منبع: گروه حقوقی میزان