پنجشنبه، 24 مهر 1399

جرم رابطه نامشروع

پرسش :

برادر من 20 سال هست که بیماری ام اس دارد و زمین گیراست. همسرش قبل از طلاق با مردی در ارتباط بود و من چندین بار دیده بودم و بعد از طلاق از برادرم با اون فرد ازدواج کرده است. آیا میتوانیم از آنها شکایت کنیم که زمانی که همسر برادرم بوده با این آقا ارتباط داشته است؟

پاسخ :
بله جرم رابطه نامشروع مجازات عمومی دارد و هر کس حتی دادستان  می تواند وارد رسیدگی شود. لذا شما در صورتی که دلایل و مدارک کافی دارید در هر زمان می توانید به اتهام رابطه نامشروع و یا اتهام زنا شکایت کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان