پنجشنبه، 24 مهر 1399

استرداد جهیزیه

پرسش :

همسرم اقدام کرده جهیزیه رو ببره و طلاق میخواهد. سه تیکه وسایل را خودم خریده ام که فاکتور آنر دارم. آیا می تونم از بردن وسایل خودم جلوگیری کنم؟

پاسخ :
حق طلاق با مرد می باشد و لذا زن بدون تشخیص قاضی مبنی بر عسر و حرج نمیتواند طلاق بگیرد. در مورد جهیزیه اموال زن می باشد و می تواند با خود ببرد. و وسایل شما هم به شما تعلق دارد و می توانید با خود ببرید.

منبع: گروه حقوقی میزان