پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد طلاق غیابی از همسر

پرسش :

یک سوال داشتم خدمتتون اگر زوج به سفر خارج بره و بر نگرده زن چه جوری میتونه طلاقشو بگیره؟ با تشکر

پاسخ :
لازم نیست زوج در ایران حضور داشته باشند. زوجه با در دست داشتن سند ازدواج و دیگر مدارک لازم می توانند به اداره ثبت محل و یا دادگاه مراجعه کرده و درخواست صدور اجرائیه کنند. زوجه به مجرد عقد مالک مهریه هستند و می توانند از محل اموال بجا مانده زوج در ایران مهریه خود را وصول کنند. برای طلاق نیز می توانند تحت شرایطی که قاضی دادگاه تشخیص می دهد مثلاً ترک زندگی از جانب زوج بدون عذر موجه به مدت 6 ماه متوالی طلاق غیابی بگیرند.

منبع: گروه حقوقی میزان