پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مود کفالت

پرسش :

سوال بنده اینه که میخوام تو طرح ملی مسکن ثبت نام کنم. ولی تو‌ گزینه هاش این است که فرد تحت تکفل هم فاقد مسکن باشه. خودم بیمه شده اصلی از محل کارم هستم و همسرم جدا بیمه شده است. من هیچ‌ کس رو بیمه نکرده ام. منظور از تحت تکفل یعنی چی؟

پاسخ :
تحت تکفل بدین معنا که مجرد و غیرقابل باشید و بیمه شما از طرف کفیل رد شود نه خود شما.

منبع: گروه حقوقی میزان