پنجشنبه، 24 مهر 1399

اعاده حیثیت از تهمت

پرسش :

من زنی ۳۳ ساله دارای فرزند پسر ۸ ساله هستم شوهرم در مرداد ماه خودکشی کرد زیرا شدیدا افسرده بود. من چون چندین سال با ایشان زندگی کرده ام به اخلاقیات او آشنا بودم که دائما از زندگی می نالید و امید به زندگی در او وجود نداشت قبل از فوت با پیامکی این اتفاق را به من اطلاع داد ولی من برطبق عادت آن را نادیده گرفتم. اکنون پس از فوت پدر و مادر وی به من تهمت دروغگویی و دزدی و قتل می زنند من نیز میخواهم اعاده حیثیت کنم. حتی اذعان کرده اند که پس از بزگتر شدن فرزندم او را تحریک به شکایت علیه من خواهند کرد در حالیکه فرزندم به سختی پس از چندین جلسه مشاوره از این ضربه روحی نجات یافته مجدداً می خواهند در آینده این اتفاق ناخوشایند را برای وی تداعی کنند. بعد از اینکه به آنها گفتم باید حق ملاقات از سوی دادگاه باشد تهدید به کشتن من کردند و شدیداً با الفاظ رکیک مرا مورد آزار قرار می دهند و از شرایط مالی خوب خود جهت تحریک و جذب پسرم استفاده میکنند واقعاً درمانده شده ام چه کنم ؟

پاسخ :
شما می توانید به اتهام تهدید شرفی و حیثیتی علیه خود، علیه ایشان نزد دادگاه محل شکایت نمایید. در صورت اثبات جرم شلاق و حبس مجازات آن می باشد.

منبع: گروه حقوقی میزان