پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد توهین به همسر

پرسش :

من با خانمم مشکل دارم چند روز پیش دعوامون شده به خانواده ام توهین کرد؛ خلاصه یه کاری کرد دست روش بلند کنم. حالا گفتند رفته شکایت کرده است. من دختر بزرگم 15 سالشه آیا اگر دخترم رو به دادگاه ببرم واسه شهادت آیا به حرفهایش گوش می دهند. حالا زنم رفته پزشک قانونی طول درمانی گرفته چه کاری کنم؟

پاسخ :
با سلام؛ بله شهادت ایشان در صورتی که صحت آن برای قاضی محرز باشد پذیرفته می شود. درهر حال قبل از هر چیز شاکی بایستی با دلایل و مدارک محکمه پسند ادعای خود را اثبات نمایند. شما هم می توانید علیه ایشان از بابت توهین شکایت کیفری نمایید اما بایستی ادعای خود را اثبات نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان