پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد اثبات اعتیاد همسر

پرسش :

من مدت کمی با همسرم زندگی کردم و متوجه شدم ایشون شیشه (به صورت قرص) و سایر قرص های روانگردان رو مصرف میکنند، هیچ مدرکی ندارم تا به قاضی خانواده ارائه بدهم. چطور میتونم اثبات کنم؟ تا جایی که می دونم هیچ راهی در دادگاه خانواده وجود نداره، اما اگر اینطور باشه چطور میتونم شکایت کنم؟ همسرم از دوران مجردی معتاد بوده اما اصلاً من متوجه نشدم… لطفا راهنماییم کنید تا بتونم با اثبات این موضوع طلاق بگیرم؟

پاسخ :
شهادت شهود از جمله استشهاد محلی می تواند به شما در اثبات امر کمک کند.

منبع: گروه حقوقی میزان