پنجشنبه، 24 مهر 1399

سفته بابت بخشش مهریه

پرسش :

من یک سوال دارم. من ۳ عدد سفته که هرکدام ۱۸۰ میلیون ارزش دارد به همسرم دادم‌ تا بعد از عقد وقتی که مهریه ام رو بخشیدم آن سفته ها رو هم به من برگردانده شود. به دلیل مشغله مهریه ام را وقت نشد ببخشم و ساکن ایران هم نیستیم. حالا آیا اگر زمانی همسرم بخواهد اقدامی کند آیا میتواند؟ سفته هارا به اجرا بگذارد برای من چه مشکلی ایجاد میشود؟

پاسخ :
خیر هر گونه تعهد راجع به مهریه پیش از عقد باطل هست زیرا تا عقد واقع نشده هست مهریه بر عهده زوج مستقر نشده هست.

منبع: گروه حقوقی میزان