پنجشنبه، 24 مهر 1399

اخراج فرزند از منزل

پرسش :

پسری ۲۷ ساله ام هر وقت با مادرم دعوام میشه تاکید میکنه که از خونه بیرونت میکنم. خانه به نام مادرم هست. من متاسفانه شاغل نیستم و درآمدی ندارم که خونه بگیرم چند بار بیرونم کرده است. میگه باید کلاً از خونه بری. آیا مادر میتونه فرزندش از خونه بیرون کنه؟ از لحاظ قانونی چه کار میتونم بکنم و دادگاه چه حقی بهم میده؟ میشه تقسیم ترکه کرد؟

پاسخ :
در صورتی که خانه بنام مادر می باشد در حال حاضر نمی توان تقسیم ترکه نمود. ایشان می توانند شما را از خانه بیرون کنند اما برای بررسی وضعیت خود از دادستان محل کمک بگیرید.

منبع: گروه حقوقی میزان