پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد بخشش مهریه

پرسش :

آیا برگه ای که به صورت دستی و نه در محضر نوشته شده باشد مبنی بر بخشش مهریه ارزش حقوقی دارد؟

پاسخ :
این برگه جز اسناد عادی تلقی می گردد و لذا اسناد عادی هم در معرض ادعای جعل بوده و هم قابل تکذیب (تردید و انکار) می باشد؛ بنابراین بهتر است با همسر خود به دفتر اسناد رسمی رفته و بخشش مهریه خود را به صورت قانونی ثبت نمایید. همچنین باید نامه‌ای از آنجا برای دفترخانه رسمی ازدواج که عقد در آن جا ثبت شده است برده شود تا در آنجا مفاد نامه در صفحه ملاحظات عقدنامه ثبت شود.

منبع: گروه حقوقی میزان