پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد ازدواج دختر

پرسش :

دختری مجرد و باکره که بالای 28 سال سن دارد و فوق لیسانس است. شنیدم با سابقه ی 3 سال بیمه می تواند بدون اجازه ی پدرش ازدواج کند. آیا این بیمه فرق ندارد بیمه ی زنان خانه دار منظورم بیمه ای که خوده شخص برای خودش انجام داده در حالی که شاغل نبوده باشد. یا حتماً بیمه باید زیر نظر کارفرما درحالی که شاغل بوده رد شده باشد. منظورم بیمه برای ازدواج بدون اجازه ی پدر هست.

پاسخ :
در هر صورت دختر باکره بایستی با اذن ولی خود ازدواج نماید. اما در صورت نیاز می تواند با حضور در دادگاه و ارائه دلیل مبنی بر مخالفت غیرمعتبر پدر و اخذ گواهی لازم از قاضی بدون اذن پدر ازدواج نماید.

منبع: گروه حقوقی میزان