پنجشنبه، 24 مهر 1399

وکالت بلاعزل قبل از طلاق

پرسش :

خانمی که به کرات بدون اجازه منزل را ترک نموده و مدتها به خانه شوهر نیامده است به منظور گرفتن مهریه؛ خودروی شوهرش را با دستور قضایی توقیف نموده است. کل دارای شوهر یک واحد آپارتمان 60 متری و حقوق بازتشستگی 800 هزار تومانی است. و هیچ گونه تمایلی به باز گشت ندارد و صاحب اولاد نمی باشد و شرط حضور در خانه را بنام نمودن کل خانه قرار داده است. شوهر از ترس عواقب احتمالی فقط با نصف خانه موافق است ولی مورد قبول طرف مقابل نیست، آیا شوهر میتواند کل خانه را بنام کسی دیگر در آورد و یا به بستگان نزدیک جهت ادعای دین پرداخت الباقی مهریه بعد از فروش خودرو؛ در صورت فوت احتمالی وکالت بلاعزل دهد. با توجه به اینکه طلاقی صورت نگرفته است.

پاسخ :
مسکن زوج که برای سکونت از آن استفاده می کند و خودرو زوج چنانچه برای رفع حوائج زندگی زوج ضروری باشد قابل توقیف نیست.

منبع: گروه حقوقی میزان