پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد پروسه طلاق

پرسش :

من و شوهرم مدت ۸ ساله که ازدواج کردیم و ساکن خونه پدرم بودیم سال ۹۶ بخاطر مشکلاتی که بینمون بود ایشون کمتر میومدند به خونه. تا اینکه موضوع طلاق مطرح شد و ما قفل در خونه رو عوض کردیم و ایشون رو راه ندادیم. تو این مدت با اینکه من حق سکونت محضری داشتم با اجاره یه خونه معمولی الزام به تمکین من رو گرفتند. ما الان سه ساله که از هم جداییم دادخواست طلاق دادم توی جلسه اول جلو قاضی گفتند توافق میکنیم اما نکردند. فرداش با یه نامه کتبی روی پرونده به قاضی اطلاع دادم و ایشون یک تاریخ دیگه مشخص کردند؛ ضمناً مهریه ۴۴۰ سکه هست که ایشون هیچ اموالی ندارند و حدود یک ساله یک چهارم از حقوقشون مسدود میشه. میخواستم بدونم من شانسی برای طلاق دارم؟ چقدر این پروسه طول میکشه؟

پاسخ :
درخواست طلاق از ناحیه زن تحت شرایطی مثل مشقت و سختی غیرقابل تحمل در دادگاه پذیرفته می شود. تشخیص موضوع با قاضی است. زمان رسیدگی بستگی به حجم پرونده های مطروحه در دادگاه دارد. معمولاً از 2 ماه تا 1 ساال طول می کشد.

منبع: گروه حقوقی میزان