پنجشنبه، 24 مهر 1399

عدم تمکین زوجه

پرسش :

خانومم به دروغ از من شکایت کرده و گفته که من انداختمش بیرون و ایشون از دادگاه دادخواست طلاق داده است. قاضی پرونده من رو مجاب کرده که طلاق توافقی بگیرم. ولی برای برج 9 پرونده رسیدگی میشود. حالا زوجه...

پاسخ :
عدم تمکین زوجه صرفاً او را از نفقه محروم می کند. اما زوجه حق درخواست طلاق دارند و دادگاه در صورت احراز شرایط رای به طلاق صادر می کند. اما شما می توانید با طلاق توافقی موافقت نکنید.

منبع: گروه حقوقی میزان