پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد مطالبه سهم الارث

پرسش :

ما فرزندان یک مادر هستیم. مادرمان سال 83 فوت کرده. بعد از فوت مادرمون،پدرم با زن دیگه ای ازدواج کرد از اون هم دو فرزند داره، پنج سال پیش پدرم فوت کرد. آیا ما میتوانیم سهم الارث مادرمون که سالها جوانیش...

پاسخ :
بله سهم الارث را می توانید مطالبه کنید. البته در ابتدا باید مهریه نامادری پرداخت شود. مهریه حق ایشان هست و می توانند به میزان آن از میراث بجای مانده شوهر مطالبه کنند.

منبع: گروه حقوقی میزان