پنجشنبه، 24 مهر 1399

دریافت رسید بابت مهریه

پرسش :

من و همسرم قراره توافقی از هم جدا شیم، شنبه روز دادگاهمون هست، میخواستم بدانم من میتوانم بابت بدهی نقدی که از ایشان طلب دارم رسیدی از ایشان در دادگاه بگیرم تا هر وقت که ایشان قدرت مالی پیدا کرد بتوانم حقم را بگیرم یعنی باید تاریخ پرداخت مشخص شود یا بدون تاریخ هم میشود از ایشان در دادگاه رسید گرفت ؟ همین سوال را هم در مورد مهریه داشتم،بابت مهریه هم میتوانم رسید از ایشان بگیرم؟ چون در حال حاضر ایشان هیچ پولی ندارند که به من بدهند، من میخواستم حقم ضایع نشود، آیا میتوانم چک بدون تاریخ از ایشان بگیرم؟ لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ :
در طلاق توافقی که بین طرفین صورت گیرد دادگاه بر اساس آن حکم صادر می کند. لذا اخذ چک و یا هر رسید دیگر بدون تاریخ معتبر بوده و می توان در هر زمان نسبت به وصول مبلغ آن اقدام کرد.

منبع: گروه حقوقی میزان