پنجشنبه، 24 مهر 1399

پرسش در مورد مستثنیات دین

پرسش :

همسر بنده از طریق ثبت اسناد و املاک برای مهریه خود که ۵۰۰ عدد سکه است اقدام نموده است…تنها دارایی بنده یک حقوق کارگری و یک واحد آپارتمانی ۸۰ متری با وام مهر مسکن است…به تازگی متوجه شدم که علاوه بر کسر...

پاسخ :
طبق قانون مستثنیات دین از جمله مسکن مورد نیاز محکوم‌علیه و افراد تحت تکفل وی با رعایت شئونات آنها که در عرف رایج است به هیچ عنوان قابل توقیف نیستند حتی اگر در رهن باشند. در صورت اعتراض شما می توانید نزد دادگاه محل اجرای ثبت دادخواست ابطال اجراییه دهید.

منبع: گروه حقوقی میزان