پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد شرط تنصیف

پرسش :

اگر در دو سند جداگانه من وکالت طلاق به زوجه داده باشم و ایشون هم مهریه رو بذل کرده باشند. در وکالت طلاق که به ایشون دادم فقط نوشته هر نوع طلاقی که دوست داشتند میتونند بدون حضور من طلاق بگیرند و ایشون هم همه مهریه و کلیه حقوق احتمالیه خود را اعم از نفقه و اجرت المثل را بهم بذل کرده و هرگونه ادعا و اعتراضی را به موارد بالا در اینده از خود سلب و ساقط کرده است. سوال حال با این شرایط اگه ایشون برای طلاق اقدام کنند شرط تنصیف اجرا میشود یا چون کلیه حقوق خود را بخشیده نمیتوانند؟

پاسخ :
در فرض سوال در صورت درخواست طلاق از سوی زوجه شرط تنصیف اجرا می شود چرا که با توجه به ماهیت وکالت درخواست طلاق درواقع از سوی زوج به عمل می آید.

منبع: گروه حقوقی میزان