پنجشنبه، 24 مهر 1399

طلاق به علت بیماری همسر

پرسش :

همسر من دچار اختلال پارانوئید (شک و سوءظن) هستند و با این شرایط زندگی رو برای من خیلی سخت کردند. می خوام بدونم با وجود این بیماری میتونم بدون دردسر از ایشان جدا شوم یا باید دلایل دیگه ای هم داشته باشم؟

پاسخ :
بله، در این صورت زن می تواند تقاضای طلاق بدهد در صورتی که زن نزد دادگاه ادعا کند که این مورد باعث عسر و حرج در زندگی او شده و تحمل زندگی را برای زن دشوار ساخته است و این ادعا از سوی دادگاه پذیرفته شود.

منبع: گروه حقوقی میزان